HTM

Ali is scherp op hospitality

Ali Zoulali, Asset Manager Facilitair Beheer bij HTM
HTM is al bijna 130 jaar de vervoersmaatschappij van regio Den Haag. Het bedrijf vervoert jaarlijks zo’n 100 miljoen reizigers. Met gastvrijheid als uitgangspunt staat HTM garant voor plezierig, betrouwbaar en veilig openbaar vervoer. CSU verzorgt vanaf 2006 de schoonmaak in de acht kantoorpanden van de vervoerder.

Ali: “Onze samenwerking rust op twee pijlers. Enerzijds levert CSU dagelijks goede schoonmaak in onze kantoren tegen een transparante, eerlijke prijs. Anderzijds zijn we samen scherp op hospitality. In 2014 hebben we een nieuw kantoorconcept geïntroduceerd op onze hoofdlocatie. Veel meer gericht op het ontzorgen van medewerkers en het met alle egards ontvangen van gasten. Als specialist in gastvrijheid heeft CSU dit met ons gerealiseerd. We voelen elkaar perfect aan. Dat is echt de meerwaarde van een partner als CSU.”

“Het is voor mij belangrijk dat iedere schoonmaakmedewerker als onderdeel van mijn team alert is op tevredenheid en continuïteit. Gelukkig biedt CSU een totaalaanpak waarbij niet alleen de schoonmaak, maar ook de catering, ontvangst en vergaderzalen piekfijn in orde zijn. En wat gisteren een goede werkwijze was, is dat vandaag misschien niet meer. We evalueren daarom regelmatig en zoeken altijd naar kansen om de dienstverlening te verbeteren. CSU daagt ons telkens uit om de lat hoger te leggen. Zo blijven we samen scherp!”