Home > Klantverhalen > FrieslandCampina

FrieslandCampina

Andor is scherp op continuïteit.

Andor Hendriks, Plantmanager Melkketen FrieslandCampina DMV
FrieslandCampina DMV behoort tot de vijf grootste zuivelondernemingen ter wereld. Voor deze opdrachtgever werkt CSU onder meer in de Melkeiwitfabriek in Veghel, een van de grootste fabrieken van de onderneming. Liefst 15% van de melk wordt hier verwerkt tot grondstoffen voor soepen, sauzen, yoghurt, sport- en dieetvoeding, maar ook voor baby- en klinische voeding (bijvoorbeeld voor mensen op de intensive care).

Naast het onderhoud van kantoren en sanitair, zorgt CSU hier voor een schone productieomgeving. Een belangrijke, verantwoordelijke en specialistische taak. Andor: “Omdat wij kritische producten zoals baby- en klinische voeding produceren, is specialistische hygiëne en een schone werkomgeving cruciaal. Dit kunnen we niet alleen en daarom vertrouwen wij al jaren op de scherpte van CSU. Het CSU-team functioneert als integraal onderdeel van ons totale fabrieksteam en sluit daarom elke ochtend aan bij het werkoverleg.”

“Wij zien CSU als onze specialistische schoonmaakpartner die voor ons belangrijk is om een goed resultaat neer te zetten en onze planningen te halen. Dat kunnen we alleen door goed samen te werken. Het recept daarvoor is samen optrekken, eerlijk en open communiceren en actief meedenken!”