Home > Klantverhalen > Amsterdam ArenA

Amsterdam ArenA

Chantal is scherp op vernieuwing

Chantal Nienhuis, Manager Huisvestingszaken bij de Amsterdam ArenA
De Amsterdam ArenA is sinds 1996 de thuishaven van voetbalclub AFC Ajax en is het grootste voetbalstadion van Nederland. Naast de vele voetbalwedstrijden vinden er in de ArenA jaarlijks concerten, dancefeesten en business events plaats. CSU is al negentien jaar verantwoordelijk voor de schoonmaak van het multifunctionele complex.

Chantal: “Stadionschoonmaak is een vak apart. CSU begrijpt dit en levert kwaliteit tegen een scherpe prijs. We kennen enorme piekmomenten, bijvoorbeeld na de rust van een voetbalwedstrijd. De schoonmakers van CSU spelen daar perfect op in en zorgen dat alles in 45 minuten weer helemaal op orde is. Ze zijn altijd gemotiveerd en heel flexibel. Dat is onmisbaar voor de continuïteit. En ze hebben hart voor het stadion en Ajax. Ze zijn een verlengstuk van mijn eigen team. Echte collega’s!”

“De ArenA ontvangt elk jaar ontzettend veel bezoekers, dus hospitality is erg belangrijk. De schoonmaak is onderdeel van de klantbeleving. Samen implementeren we bovendien innovaties en duurzame vernieuwingen zoals gescheiden afvalinzameling. In juli 2015 is de ArenA per saldo volledig klimaatneutraal. CSU is hier als partner nauw bij betrokken. De duurzaamheid blijkt trouwens ook uit het feit dat er een aantal medewerkers uit de social return doelgroep aan het werk zijn. Dit gaat uitstekend! CSU en de ArenA houden elkaar dagelijks scherp om samen een compleet en toekomstbestendig stadionconcept neer te kunnen zetten.”