Zoeken Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoekfunctie te sluiten.

Schoonmaak in de zorg

CSU is uw specialist voor schoonmaak in de zorg. Van ziekenhuis tot verpleeghuis, van kinderdagverblijf tot psychiatrische inrichting; onze schoonmaak dienstverlening gaat verder en past zich zonder moeite aan naar de snel veranderende zorgwereld. CSU is klantgericht, spreekt uw taal en is scherp op schoon. Vraag meteen een offerte op maat aan voor zorg schoonmaak in uw bedrijf.

Hygiëne centraal bij schoonmaak zorg

Bij zorg schoonmaak is hygiëne geen voorkeur, maar een centraal kernbegrip. Uw werkomgeving dient 24 uur per dag schoon en opgeruimd te zijn. Hiervoor is in sommige gevallen specialistische reiniging noodzakelijk. Schoonmaakbedrijf CSU is met een alerte aanpak en gericht op innovatie altijd op de hoogte van de laatste schoonmaakontwikkelingen binnen de zorg. Bovendien zijn onze schoonmaakmedewerkers deskundig opgeleid en gecertificeerd om iedere vorm van schoonmaak zorg aan te kunnen. Naast schoonmaakwerkzaamheden levert CSU aanvullende zorgtaken en diensten aan, zoals:


• Afwasdienst
• Linnendienst
• Beddendienst
• Logistieke dienst
• Voedingsdiensten en -assistentie
• Postkamerdiensten

Persoonlijke aanpak bij schoonmaak in de zorg

Naast hygiëne en veiligheid met de daarbij behorende protocollen draait schoonmaak in de zorg om mensen. Die verblijven vaak voor een langere tijd in een zorginstelling, waardoor het essentieel is dat patiënten of bewoners zich thuis voelen. Niet alleen hygiëne is hierbij van belang, ook dat mensen op hun gemak zijn, een helpende hand ontvangen waar nodig en vaste gezichten zien die vertrouwen opwekken. Voor CSU is dat dan ook een belangrijke taak: een positieve invloed brengen op ieder mens binnen de zorg. Van bewoners tot cliënten, van opdrachtgevers tot onze eigen medewerkers.

Vraag direct een offerte aan

U zoekt het juiste bedrijf voor schoonmaak in de zorg dat met een klantgerichte aanpak maatwerk levert? CSU is in dat geval uw partner. Wij beschikken over vestigingen in heel Nederland. Informeer snel naar onze diensten en ontvang een offerte op maat.

schoonmaak-zorg

Contact 

Wilt u eerst liever iemand spreken? Dat kan natuurlijk! 

Onze collega Meta Boelens (Branchemanager Zorg) helpt u graag verder. 
Bel of mail naar 06-30361580 / zorg@csu.nl