Home > Innovatie > Welkom Thuis

Welkom Thuis

 Leuk dat je er bent! Hier kom je alles te weten over Welkom Thuis!

Wat is Welkom thuis?

Welkom Thuis is een eigentijdse gemakdienst die gebruikmaakt van de nieuwste techniek. Werkgevers zorgen daarmee dat hun werknemers de meest professionele schoonmaak en zorg voor hun thuis krijgen. Flexibel, betrouwbaar en met de hoogste kwaliteit. Goed opgeleide en leuke professionals doen net dat beetje extra voor een schoon en goed onderhouden thuis. Om medewerkers meer te laten genieten van hun vrije tijd. 

Ontwikkeld door CSU, nr. 1 schoonmaakbedrijf in Nederland, met ruim 50 jaar professionele ervaring in schoonmaak en thuiszorg.

Even voorstellen

Werkgever

Naomi is HR-directeur met vele uitdagingen. Haar organisatie wil graag een goed en onderscheidend werkgever zijn, die oog heeft voor haar thuiswerkende medewerkers en Naomi wil ze graag aan het bedrijf verbinden. Nu meer dan ooit.

Ze weet dat werknemers onder druk staan en wil betekenisvol zijn. Voor de verzuimcijfers, maar vooral voor de vitaliteit en het werkgeluk van haar medewerkers. Met Welkom Thuis creëert ze verbinding met de werknemers, biedt ze hen een schone thuiswerkplek én meer tijd voor zichzelf!

Werknemer

Pieter werkt al 6 jaar voor de organisatie. Nu hij thuiswerkt, mist hij z’n collega’s wel, al heeft thuiswerken ook voordelen. Zo scheelt het hem 2 uur reistijd per dag en ziet hij zijn kinderen vaker.

Wel merkt hij dat de werk-privébalans verstoord is. Zijn laptop staat op de keukentafel en die klapt hij meer dan eens ‘s avonds en in het weekend open. Hij houdt weinig tijd over voor zichzelf en is superblij dat zijn werkgever zorgt dat Lydia van Welkom Thuis het huis op orde brengt. Alle communicatie gaat gemakkelijk via de app. Dat geeft rust!

Lydia

Lydia is een ervaren schoonmaakster, ze weet wat ze wil en koos voor Welkom Thuis. Ze vindt het heerlijk om bij mensen thuis schoon te maken en zorgt dan ook voor Pieters huis alsof ze er zelf woont. Alles moet spic en span zijn!

Door ervaring en diploma’s weet ze precies wat ze wanneer moet doen. Via de app ziet ze de wensen van Pieter. De professionele, duurzame schoonmaakmaterialen neemt ze zelf mee. Zo werkt ze altijd met de juiste spullen én is Pieter zorgenvrij!

 


Hoe werkt Welkom Thuis?

Welkom Thuis is een gemakdienst die zorgt dat jij de meest professionele schoonmaak en echte zorg voor je thuis krijgt, wanneer jij dat wil. Verrassend en onderscheidend!

Ons platform is gebaseerd op de nieuwste technologie en alle communicatie gaat gemakkelijk via de app. Omdat we ook de human touch heel belangrijk vinden, staat er altijd een servicedesk paraat.

 

Wij zien en doen alles om jouw huis je fijnste thuis te laten zijn. Je kunt het met een gerust hart overlaten aan onze experts. Die doen altijd net dat beetje extra.
We werken met betrouwbare en gepassioneerde professionals die in dienst zijn van Welkom Thuis. Goed opgeleide vlotte mensen die werken met duurzame schoonmaakmiddelen en -materialen, die ze ook nog eens zelf meenemen. Via de app communiceer je jouw wensen. Je hoeft dus echt nergens naar om te kijken!

 

Doordat we je leren kennen, weten we steeds beter wat jouw wensen zijn. We leveren de hoogste kwaliteit en doen die extra dingen waar je als gebruiker echt door verrast wordt. Flexibel en betrouwbaar.

Ons betrouwbare partnernetwerk levert aanvullende diensten (denk aan groenonderhoud, klusservice, ketelonderhoud of een boodschappendienst) die je nog verder ontzorgen.


Waarom zou je dit als werkgever moeten inzetten?

 • Profilering als goed werkgever​ met aandacht voor je mensen
 • Unieke mogelijkheid de beste medewerkers aan te trekken en te behouden​
 • Onderscheidend door een slimme arbeidsvoorwaarde, helemaal passend bij deze tijd
 • Zorg voor een verantwoorde en schone thuiswerkplek voor medewerkers​
 • Meer vitaliteit voor en verbinding met medewerkers op afstand​

 


Resultaat!

 • Sterkere verbinding
 • Meer commitment
 • Meer focus
 • Minder afleiding
 • Betere balans
 • Meer vitaliteit
 • Minder verzuim

Wil je meer weten?

Ben jij er ook van overtuigd dat Welkom Thuis bij jouw organisatie past?
Neem dan contact op met onze collega:

Elke de Jong
06-19281503 
welkomthuis@csu.nl 


Of neem via het formulier hieronder contact op voor meer informatie.

 

Denktank!

We richten ons met Welkom Thuis nu vooral op werkgevers maar we kunnen ons nog veel meer mogelijkheden voorstellen.
Wil je meedenken, dan sparren we graag met je. 

 

Welkom Thuis

* Verplicht veld