Home > Innovatie > Benchmark-2019 > 9 stappen naar een optimale ketensamenwerking

9 stappen naar een optimale ketensamenwerking

Een optimale samenwerking tussen facilitaire ketenpartners wordt door facilitair verantwoordelijken als het meest ideale facilitaire model gezien, zo blijkt uit ons benchmarkonderzoek Facilitaire Innovatie 2019. Maar hoe realiseer je een optimale ketensamenwerking in de praktijk? Wij helpen u op weg met deze infographic.

Benieuwd naar de vele voordelen van een optimale ketensamenwerking?
Bekijk ze hier.

Facilitaire Innovatie 2019
Er is behoorlijk wat aan de hand op het gebied van Facility Management. Meer ondernemerschap, zelfsturing en de empowerment van facility partners moeten zorgen voor een verdere verbetering van de prestaties. Daarnaast krijgen hospitality en gastbeleving meer ruimte en aandacht. Dat vraagt om vernieuwing, anders denken en om de slimme inzet van nieuwe technologie. Met de nationale benchmark Facilitaire Innovatie 2019 onderzocht CSU welke stappen toonaangevende organisaties nemen op het gebied van vernieuwing van het Facilitair Management. Vraag het rapport hieronder aan.

Klik op de afbeelding voor een uitvergroting

Benchmarkrapport
Facilitaire Innovatie 2020

In dit rapport ziet u hoe de Facilitaire markt zich beweegt. Welke stappen nemen toonaangevende organisaties op het gebied van vernieuwing? Welke ambities hebben zij voor Facility Management?