Home > Innovatie > 2Connect

2Connect

Het digitaliseren van processen in 2Connect zorgt voor transparante verbindingen tussen CSU en de werkvloer én tussen CSU en klanten. Dit levert sneller inzichtelijke rapportages op. Daarbij zorgen diverse apps voor extra efficiency en meer gebruiksvriendelijkheid. Snappen wat de klant beweegt en samen werken aan verbetering, dat is waar 2Connect voor staat.

Met 2Connect integreert CSU schoonmaakactiviteiten met ICT. Innovatieve automatiseringsoplossingen maken het mogelijk om werkprocessen vergaand te digitaliseren en om via apps en dashboards efficiënter te communiceren. Zo draagt vernieuwende technologie bij aan efficiente, effectieve en transparante processen en een ver doorgevoerd kostenmanagement.

Door middel van intelligente software levert CSU vooral in de operatie toegevoegde waarde. Het middenkader en de rayonmanagers kunnen met gerichte managementinformatie de dienstverlening scherper afstemmen op de wensen van u als klant. En daarmee de klanttevredenheid binnen uw organisatie op een nog hoger peil brengen. Voor 2Connect werkt CSU nauw samen met een aantal preferred suppliers.