Home > Informatie > Vingertasten verwijderen

Vingertasten verwijderen

Bent u zich ervan bewust hoeveel contactpunten u in en rondom uw gebouw heeft? Door de dag heen raken we vele verschillende oppervlakken aan en hiermee laten we ook vettige vingerafdrukken achter. Maar hoe pakt u het vingerafdrukken verwijderen aan? U wilt zich geen zorgen maken over het verwijderen van vingertasten. Zeker niet in een tijd waarin desinfecteren en ontsmetten van contactpunten belangrijker is dan ooit. Bent u op zoek naar een meer efficiënte oplossing en wilt u een professionele schoonmaakpartner inhuren. Neem contact met ons op voor meer informatie over vingertasten verwijderen en vraag een vrijblijvende offerte aan.


Vraag uw vrijblijvende offerte aan


Hoe vingerafdrukken verwijderen

Het is belangrijk om eerst bewust te zijn van alle contactpunten die er zijn binnen uw bedrijfspand. Denk hierbij aan de lift, de trapleuning, werkplek en de koffiecorner. In onze Uit-Kijk Gids maken wij u bewust met welke hygiënepunten en contactpunten u in en rondom uw gebouw rekening moet houden. Dit is een eerste stap naar bewustwording van ons gedrag en waar extra schoonmaakfocus moet liggen.

U bent op zoek naar een schoonmaakpartner die scherp is op zijn dienstverlening en u het beste adviseert in hoe vingerafdrukken verwijderen het beste ingeregeld wordt, zodat u scherpt blijft op het realiseren van uw doelstellingen. Dankzij onze korte communicatielijnen en het werken met de beste mensen, kiezen steeds meer bedrijven voor onze excellente operatie.


Vraag direct een offerte aan!

Bent u benieuwd naar de kosten van het verwijderen van vingerafdrukken? CSU biedt alleen maatwerk. Daarom maken wij graag met u een persoonlijke afspraak, waarin u bepaalt wat uw wensen zijn rondom schoonmaakwerkzaamheden zoals vingerafdrukken verwijderen. Op basis daarvan ontvangt u een geheel vrijblijvende en persoonlijke offerte.


Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.

Bel ons