Home > Informatie > Schoonmaakbedrijf Drachten

Schoonmaakbedrijf Drachten

Een opgeruimde werkplek zorgt voor meer productiviteit, meer werkgeluk en minder ziekteverzuim onder uw personeel. Bovendien geeft een net bedrijfspand een positief beeld aan uw cliënten, bezoekers of klanten. Als nummer 1 schoonmaak dienstverlener beseft CSU als geen ander hoe essentieel de schoonmaak van uw bedrijf is. Vraagt u zich af welke reinigingsdiensten ons schoonmaakbedrijf in Drachten voor uw onderneming kan uitvoeren? Vraag dan meteen een offerte op maat aan bij ons schoonmaakbedrijf in Drachten via de website.

 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

 

Schoonmaakbedrijf Drachten voor een schoonmaakplan op maat

Met een alerte en klantgerichte benadering gaat ons schoonmaakbedrijf in Drachten te werk om uw bedrijfspand grondig schoon te maken. Uw wensen hebben hierbij de hoogste prioriteit. We komen daarom graag bij u langs om de situatie te analyseren. Vervolgens stellen we samen met u een schoonmaakplan op maat op, waarbij we onder meer de reinigingsmethode en -frequentie vaststellen. Natuurlijk is het voor ons schoonmaakbedrijf in Drachten geen enkel punt om buiten kantoortijden te reinigen, bijvoorbeeld 's avonds of in het weekend. Op deze manier hebben de bedrijfsprocessen zo min mogelijk last van ons schoonmaakbedrijf in Drachten.

 

Schoonmaakbedrijf Drachten voor reguliere en periodieke reiniging

Met duizenden schoonmakers door heel Nederland zorgt CSU iedere dag voor een hygiënische werkomgeving. Ons schoonmaakbedrijf in Drachten is in allerlei sectoren actief; van hotels tot scholen, van ziekenhuizen tot het mkb-bedrijf. Met de nieuwste schoonmaakapparatuur en -technieken verloopt de reiniging niet alleen snel en effectief, maar gebruiken onze schoonmakers de meest duurzame technieken voor een beter milieu. U schakelt ons schoonmaakbedrijf in Drachten bovendien niet alleen in voor reguliere schoonmaak, maar ook voor specialistische reinigingstaken. Voorbeelden hiervan zijn computerreiniging, dieptereiniging, glasbewassing, gevel- en graffitireiniging en specialistisch vloeronderhoud.

 

Vraag meteen een offerte op maat aan bij ons schoonmaakbedrijf in Drachten

Onder het motto Scherp op Schoon biedt CSU de perfecte schoonmaak aan voor uw bedrijfspand. Vraagt u zich af wat de kosten van ons schoonmaakbedrijf in Drachten zijn? Vraag dan vandaag een offerte op maat aan, zodat wij uw wensen en verwachtingen in kaart kunnen brengen.

 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

 

Contact

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.

 

Bel ons