Home > Informatie > ISO certificering

ISO certificering

Laat uw bedrijf schoonmaken door schoonmakers met ISO certificering

Kwaliteit is belangrijk wanneer u uw bedrijf laat reinigen, of het nu om het interieur, de gevel of de fabrieksruimte gaat. Om deze kwaliteit te waarborgen is er de ISO certificering, waardoor u zeker weet dat u met een professioneel schoonmaakbedrijf te maken heeft dat kwaliteit levert. CSU is voorzien van ISO certificering en helpt u graag met uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden. Vraag direct een offerte aan en besteed schoonmaakwerk vertrouwd uit.

 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

 

Wat is een ISO certificaat?

ISO staat voor Internationale Organisatie van Standaardisatie en bevat meerdere normen. Zo is er het ISO certification for food, maar ook voor textiel en grafische technologie. De ISO is opgericht in 1987 om de regels voor diverse vakgebieden internationaal gelijk te stellen. In Nederland is het NEN verantwoordelijk voor de ISO-normen: het Nederlands Normalisatie-instituut. Er zijn maar liefst negen vormen van ISO certificering in de schoonmaakbranche. Zo is er de ISO 14001 en ISO 9001, maar ook ISO 22000 die betrekking heeft op de voedselveiligheid.

 

Zekerheid en kwaliteit dankzij ISO certificering

CSU heeft inmiddels meerdere getuigschriften van ISO certificering mogen ontvangen en voldoet daarmee aan hoogwaardige eisen met betrekking tot de hygiëne. De ISO certificering 22000 garandeert concrete voedselveiligheid condities conform de HACCP-normen. Doordat we goed op de hoogte zijn van de voedselveiligheidsrisico’s verlagen we de kans op incidenten en bevorderen de optimalisatie van uw bedrijf. Door uw bedrijf in de voedingsindustrie te laten schoonmaken door CSU wordt de kans op besmetting tijdens het productieproces van uw voedingsmiddelen tot een minimum gereduceerd.

 

Vraag vandaag nog een offerte aan

Wanneer u op zoek gaat naar een schoonmaakbedrijf, is het van groot belang dat deze tenminste één ISO certificering heeft. Zo wordt kwaliteit en hygiëne gegarandeerd en bent u zeker van efficiënt schoonmaakwerk dat uw eigen werkzaamheden minimaal in de weg zit. CSU voldoet hieraan en is werkzaam in heel Nederland, waardoor we altijd dichtbij zijn en de schoonmaak altijd doorloopt. Meer informatie over de mogelijkheden voor uw specifieke klus? Vraag vandaag nog een offerte aan.

 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

 

 

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.

Bel ons