Home > Informatie > Hygiënecode voor de horeca

Hygiënecode voor de horeca

 

In de horeca is een schone werkomgeving een van de belangrijkste zaken die er is. Horeca en hygiëne gaan namelijk nauw samen. Volgens de Warenwet moet ieder horecabedrijf voldoen aan de regels uit de hygiënecode voor de horeca. Deze hygiënecode voor de horeca is in het bijzonder opgesteld voor horecabedrijven en moet te allen tijden beschikbaar zijn in de keuken van het horecabedrijf. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat op de hoogte is van de laatste wet- en regelgeving? Dan bent u bij CSU aan het juiste adres. Informeer naar de mogelijkheden en vraag meteen een offerte aan.


Vraag uw vrijblijvende offerte aan

 

Hygiënecode voor de horeca voor een schone werkomgeving

De hygiënecode voor de horeca beschrijft op welke wijze uw horecagelegenheid optimaal schoon is en blijft. Hygiëne is namelijk niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw personeel en gasten van het grootste belang. U wilt immers voorkomen dat uw gasten te maken krijgen met ziektes of andere nare verrassingen. Met de specialistische schoonmaak van ons schoonmaakpersoneel bent u er zeker van dat uw keuken hygiënisch en schoon is.

 

Uitgebreide ervaring en maatwerk met hygiënecode voor de horeca

Onze schoonmaakmedewerkers beschikken over een goede opleiding en een uitgebreide ervaring met de hygiënecode voor de horeca. Hierdoor is CSU een betrouwbare dienstverlener voor schoonmaak en onderhoud van horecagelegenheden. CSU beschikt over vestigingen in heel Nederland, waardoor wij onze diensten in het hele land aan u kunnen leveren. Wij werken hierbij klantgericht, vooruitstrevend en alert, met een uitstekende visie op innovatie. In onderling overleg met u bespreken we welke schoonmaakwerkzaamheden wij uitvoeren, op welke tijden en de frequentie. Uiteraard kunnen de schoonmaakwerkzaamheden buiten de openingstijden plaatsvinden.


Vraag direct een offerte aan

U zoekt een professioneel schoonmaakbedrijf met een uitstekende kennis van de hygiënecode voor de horeca? Een bedrijf dat scherp is op schoon, innovatief is en maatwerk aflevert? Wij gaan graag met u in gesprek over uw persoonlijke wensen en verwachtingen. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan voor persoonlijk advies.


Vraag uw vrijblijvende offerte aan 

 

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.

Bel ons