Home > Informatie > Hygiëne restaurant

Hygiëne restaurant

De hygiëne van het restaurant is uiterst belangrijk. Een frisse en schone werkomgeving zorgt immers voor een betere productiviteit en werksfeer bij uw medewerkers. Ook geeft u met een opgeruimde horecagelegenheid een fantastisch visitekaartje af aan uw gasten. Aan de restaurant hygiëne worden diverse eisen gesteld, aangezien het een branche met voedingswaren betreft. U wilt immers niet dat uw gasten onwel worden vanwege het gebrek aan hygiëne in het restaurant. Met onze specialistische reiniging op het gebied van horeca staat CSU voor u klaar om de werkomgeving "Scherp op Schoon" te houden. Bent u benieuwd wat wij voor uw horecagelegenheid kunnen betekenen? Informeer dan nu naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte op maat aan.


Vraag uw vrijblijvende offerte aan

 

Het juiste schoonmaakplan voor de hygiëne in het restaurant

De professionele keuken, de bar, het restaurant, de bierkoeling of de toiletten; onze schoonmakers van CSU pakken iedere schoonmaakklus met beide handen aan. Elke schoonmaker beschikt over de juiste opleiding en vakkennis om op optimale wijze de hygiëne van het restaurant in orde te brengen. Aan de hand van een persoonlijk gesprek met u wordt een schoonmaak- en hygiëneplan opgesteld. Daarna gaan de schoonmakers met innovatieve technieken en schoonmaakmiddelen aan de slag om het restaurant schoon te houden. In onderling overleg met u stellen we vast welke schoonmaakwerkzaamheden er plaatsvinden, met welke frequentie en op welk tijdstip. Veelal reinigen de schoonmakers de horecagelegenheid buiten de openingstijden. Uiteraard is het ook een optie om de schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren als het restaurant wel geopend is, op de rustige tijdstippen. CSU is het schoonmaakbedrijf waar u als ondernemer op kunt rekenen.


Vraag direct een offerte aan

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat alert is, met u meedenkt als het gaat over de hygiëne in uw restaurant en op de hoogte is van de nieuwste innovaties op het gebied van schoonmaak? Dan bent u bij CSU op het juiste adres. Neem meteen contact op voor de mogelijkheden of vraag een op maat gemaakte offerte aan.

 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

 

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.

Bel ons