Home > Informatie > Container schoonmaken

Container schoonmaken

Blijven er lastige afvalresten achter in uw container nadat deze geleegd is of heeft u last van nare geurtjes in uw afvalcontainers? En voelt u er niets voor om zelf uren aan de slag te gaan om de afvalcontainer te reinigen? Kies er dan voor om uw container te laten reinigen door CSU. Onze professionele schoonmakers rijden iedere dag door Nederland om gft containers te reinigen en om afvalcontainers te schoonmaken van vele tevreden klanten. Vraag een vrijblijvend persoonlijk gesprek met ons aan voor de mogelijkheden en ontvang een offerte op maat.

 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

 

Container schoonmaken met duurzame producten

CSU maakt bij het afval of gft container schoonmaken gebruik van duurzame methoden die het milieu zo min mogelijk belasten. Bij de afvalbak en groene kliko schoonmaken werken de schoonmakers met een speciale hogedrukinstallatie, die met behulp van warm water de containers volledig reinigt. Het vuile water wordt vervolgens opgevangen en op een duurzame manier verwerkt volgens de normen van de milieuwetgeving. Daarnaast maken de schoonmakers bij afvalbak en groenbak reinigen uitsluitend gebruik van biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen.

 

Meer dan containers schoonmaken alleen

Dankzij de jarenlange expertise die CSU heeft opgebouwd binnen de schoonmaakbranche is ons bedrijf met trots de nummer één facilitair dienstverlener op het gebied van reiniging. Dagelijks zijn duizenden schoonmakers van CSU in heel Nederland werkzaam bij onder meer overheidsinstellingen, zorginstanties en scholen. Bovendien verzorgen wij naast containers schoonmaken diverse andere vormen van schoonmaak, zoals glasbewassing, computerreiniging, graffiti- en gevelreiniging, dieptereiniging en specialistisch vloeronderhoud. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.


Ontvang een offerte voor container schoonmaken

U zoekt een schoonmaakbedrijf dat vakmanschap levert tegen een goede prijs en naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen luistert, zodat u tevreden onze diensten afneemt. CSU denkt actief met u mee bij het containers schoonmaken. Maak snel een afspraak voor container schoonmaak binnen uw onderneming of ontvang direct een offerte op maat.

 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

 

Wilt u eerst liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.

 

Bel ons