Dieptereiniging

 

 

Dieptereiniging tapijt 

Je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken op cliënten, gasten en bezoekers. Het eerste dat zij zien, is de entree en het daarbij behorende tapijt. Bij CSU weten we daarom als geen ander hoe belangrijk het tapijt schoonmaken is. Regelmatig professioneel het tapijt schoonmaken helpt je om te genieten van een aantal belangrijke voordelen:

• Allereerst zorgt een frequente tapijtreiniging ervoor dat looppaden en vlekken minder snel opvallen. Zeker in de kantoortuinen, waarover veel bedrijfspanden tegenwoordig beschikken, raakt het tapijt eerder vuil.

• Door het tapijt regelmatig schoon te maken blijft de vloerbedekking representatief.

• Daarnaast zorgt een gedegen schoonmaakplan op maat ervoor dat je vloerbedekking langer in een goede staat blijft. De regelmatige tapijtreiniging zorgt ervoor dat je minder snel een forse investering hoeft te doen om het tapijt te vervangen.

• Ook zorgt het tapijt schoonmaken ervoor dat er een optimaal binnenklimaat ontstaat. De luchtkwaliteit in het kantoor verbetert, waardoor de arbeidsproductiviteit stijgt. Er vindt minder ziekteverzuim plaats en je medewerkers voelen zich beter.

Wil je meer weten over het laten reinigen van je tapijt?

Neem contact met ons op

 


Dieptereiniging inloopmatten

Inloopmatten zorgen er gelukkig voor dat het meeste vuil van buiten, niet mee het gebouw in gaat. Hierdoor zijn ze ook ontzettend vuil. Even stofzuigen kan, maar om zijn functie goed te behouden is het raadzaam om net als met het tapijt met regelmaat een dieptereiniging uit te laten voeren. 

Wil je dit meenemen in de periodieke schoonmaak van jouw gebouw? 


Neem contact met ons op


Dieptereiniging meubilair

Schone meubels zijn natuurlijk fijn. Daar wil je geen vlekken op zien. Wij zorgen ervoor dat jouw medewerkers plaatsnemen op een smetteloze stoel achter het bureau. Ook de overige meubels pakken we aan. Zo leveren wij een brandschone bank door dieptereiniging bij vlekken.

Vraag ons naar de mogelijkheden

 

 


Contact

Mail naar specialistenteam@csu.nl of bel naar 0413 285 111.