Home > AdoDenHaag

Win het CSU Clean Team voor uzelf
of voor anderen!

Als familiebedrijf met diverse vestigingen in Nederland zijn we altijd op zoek naar verbinding met de regio. Na een succesvol jaar als schoonmaakpartner en sponsor van ADO Den Haag wordt de samenwerking tussen deze prachtige voetbalclub en CSU verlengd en geïntensiveerd naar een strategisch partnerschap. Wij zijn hier trots op en gaan samen voor een topprestatie zowel op als naast het veld!

We vieren dit met de introductie van het CSU Clean Team. Een professioneel en betrouwbaar schoonmaakteam dat bestaat uit ervaren schoonmaakmedewerkers die er samen met u voor zorgen dat Den Haag die mooie stad achter de duinen blijft.

Alle sponsors en businessclubleden van ADO Den Haag maken kans op het CSU Clean Team. U dus ook! U kunt het Clean Team inzetten voor uw eigen bedrijf, of bij een maatschappelijke organisatie naar keuze. Als alles weer glimt, mag u het Clean Team daarna doorgeven aan een ander bedrijf dat zich heeft aangemeld voor de actie. 

Meld u aan!
Doet u mee? Vul het onderstaande aanmeldformulier in en wie weet stroopt het CSU Clean Team binnenkort de mouwen op voor uw (maatschappelijke) organisatie.

* Verplicht veld